Bemutatkozás

Az OREGON Papír Kft. tevékenységi köre a nyomdatermékek és csomagolóanyagok gyártása, kis,- és nagykereskedelme valamint a felhasználásukkal kapcsolatos kiegészítő szolgáltatások nyújtása.

Társaságunk elsődleges céljának tartja az ügyfélcentrikus hozzáállás ötvözését a legmodernebb és legszéleskörűbb termékkínálattal.

Termékeink között megtalálható a jelenlegi forgalomban használatos valamennyi fajtájú tekercses és íves címke, festékszalag és címkenyomtató. A csomagolóanyagok közül elsősorban műanyag tasakok, kézi és gépi sztreccs fóliák forgalmazásával foglalkozunk, melyek kínálatát hazai gyártó partnereink segítségével folyamatosan szélesítjük.

Ügyfeleink rendelkezésére állunk továbbá számos címkézéssel, csomagolással kapcsolatos szolgáltatással, úgymint: szaktanácsadás, készletgazdálkodás, karbantartás, szervizelés, szállítás, grafikai,- számítástechnikai háttérmunkák.

Fentiekben felsoroltakon túl árukörünket és szolgáltatásainkat megrendelőink egyedi igényei folyamatosan formálják, szélesítik.

Amit cégünk ügyfelei számára biztosít:

  • teljeskörű szakmai megoldások: az egyszerűtől az összetett feladatig minden címkézéssel, csomagolással kapcsolatos problémájára a lehető leggyorsabban a leghatékonyabb megoldást keressük meg az Ön számára.
  • rugalmas kiszállítás: az ország egész területére szállítunk akár személyesen akár futárszolgálat útján.
  • rendszeres karbantartás, szervizszolgáltatás: címkenyomtatók esetében rendeltetésszerű használat mellett is szükséges az időszakos tisztítás, karbantartás, javítás, melyet valamennyi általunk forgalmazott, vagy már meglévő nyomtatóra is vállalunk.
  • folyamatos készletgazdálkodás: ügyfeleink számára állandó raktárkészletet tartunk fenn annak érdekében, hogy termelő vagy kereskedő tevékenységükben a készlethiány ne okozzon fennakadást.
  • ügynöki szolgáltatás: számos más  gyártóval állunk szoros együttműködésben, így széles skálán válogathatunk kiválasztva az ügyfelünk igényeinek árban és minőségben leginkább megfelelőt.
  • korrekt kiszolgálás: az igények felmérését követően gyors és szakszerű kiszolgálást biztosítunk; tudjuk, hogy az Ön ideje drága, ezért nem raboljuk öncélú szakmai értekezésekkel; nem beszéljük rá egyetlen termékre sem csupán azért, mert az technikailag magasabb színvonalat képvisel, ha az elvárásoknak az egyszerűbb vagy alacsonyabb költségekkel járó termék is tökéletesen megfelel.