Tekercses címkék

Nyomdakész színes címkéktől a címkenyomtatókba való nyomatlan címkékig!

Vannak standard méretű és kaliberű tekercses nyomatlan címkék, melyek több felhasználó számára is megfelelőek lehetnek, többtípusú  tekercses címkenyomtatókban használhatóak.

 A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy alig van 2 egyforma címke.

Ahhoz hogy ajánlatot tudjunk adni az alábbi paraméterek megadására van szükség.

Méret megadása mm-ben. pl: 50 x 25 (szélesség x magasság)

Címke alapanyaga. Számtalan lehetőség közül választhat: lehet papír, thermopapír, vagy bármilyen műanyag alapanyag. Ezeken belül is lehet fényes, matt stb…

Ragasztó típusa. Ez lehet normál, mindenre jól tapadó permanens ragasztó, de lehet hűtőházakban alkalmazott mélyfagyasztott termékre jól tapadó ragaszó, illetve lehet visszaszedhető ragasztó.

Szín, előnyomás, nyomás ha van. Legtöbb ügyfelünk már rendelkezik termotranszfer nyomtatóval a címkék megnyomtatásához, de ez többnyire 1 szín(fekete) nyomtatásához elegendő. Kérésre szívesen elő vagy készre nyomjuk címkéjét pl. egy logóval, vagy képpel. Az ajánlat szempontjából elegendő nekünk megadnia, hogy hány színbőll tevődik össze grafikája.

Mennyiség. Ez lehet konkrét megrendelési mennyiség, illetve szívesen készítünk sávos ajánlatot többféle fogyási illetve megrendelési mennyiségre. pl. 10.000 db, 50.000db, 200.000 db stb.

Felhasználási iparágak:

  • autóipar
  • elektronikai ipar
  • vegyipar
  • élelmiszeripar
  • logisztika